Wednesday, January 7, 2009

SEPETANG DI MARRIOT RESORT & SPA@MIRI

Setelah seharian di pejabat melakukan kerja-kerja banyak tertanguh dari hujung tahun lepas pada hari minggu yang lepas, aku menerima msg dari luaqdomeszplaned yang mencadangkan pergi ke Marriot Resort & Spa untuk bersantai. Terompah Biru dan nurul turut dipelawa untuk meriahkan suasana petang itu. Seperti masa yang dijanjikan kami berempat bertemu disana.



Suasana hotel pada petang itu agak sunyi, ini mungkin kerana keesokkan harinya adalah hari pertama perbukaan sekolah kembali bagi tahun 2009 setelah cuti penggal. Hanya kelihatan kelibat beberapa pasang keluarga bersama anak-anak mereka yang menikmati panorama matahari terbenam di ufuk barat berlatang belakangkan formasi-formasi awan yang terbentuk di kaki langit.


Kami berempat terus ke bahagian garisan pantai disebelah belakang resort untuk merakamkan keindahan matahari terbenam serta menikmati view marina bay dari Marriot Resort & Spa. Marina Bay yang kelihatan seolah-olah seperti sebuah pulau dengan alunan ombak yang agak bergelora menghempas pada batuan yang terdapat pada petang itu.

Ini sedikit gambar yang sempat dirakamkan pada petang itu.............



6 comments:

Luaq Dome Ezplanade said...

Nice shoot beb~! i like seahorse depan Marriott Cafe tu...menarik sgt~!

Terompah Biru said...

ahh.. dia jugak yg dulu post entry nie dari aku hehehe.. cepat ko skrg nie yerk ;D Bagus ahh.. suker!!

Aku suka gambo Nuyul tu.. ;D

Nuyul said...

ceh.. setelah sekian lama.. baru laa ni aku dpt post comment kat hang.. aku tak puah hati ni.. gambo ramai2 tu.. pesal aku nyer space kecik? krol ngan along makan byk space laa.. cam terhimpit kat tgh2 jer aku.. sadisssss...

Along.. mek sik tauk pun kewujudan gamabr ya lok.. part ney ya nash??

Nasarudin Ahmad said...

luaqdomeezplanade-thank kerol,tapi masih banyak yg perlu nash belajar dari ko dlm hal2 foto nie....


terompahbiru-saja je nak update blog yg dah lama bersawang nie...azam baru di awalh tahun nie...


nurul-ko punya space kecik!!!tu ko kena tanya dgn along n kerol.aku tak bersalah dlm hal nie.....hehehehhe

WanHidayat said...

Hehehe....teruskanlah berblogging....kongsilah apa2 yang difikirkan boleh dikongsi....

kurosaki said...

hi..nice pic...almost all the pic i like it...emm..so nice..