Monday, November 24, 2008

KEDAMAIAN ALAM DIHUJUNG MINGGU

Pada petang 23 Nov 2008 yang lalu ku menerima ajakan dari khairul untuk ke luak esplande bersama-sama Haizul......Ini adalah beberapa keping gambar yang diambil petang semalam setelah pelbagai sudut dan cara untuk ambil gambar-gambar nie...........hingga matahari melabuhkan tirai haizul yang tidak muncul-muncul setelah berjanji untuk bersama-sama kami pada petang itu.........




7 comments:

zackzara said...

Sedamai mana pun tempat itu...kalau di hati tak damai...tetap tak damai kan..

*i yg masih belum temui damai di hati...waaaahhh :O *

*ehem! part timers berjaya mencuri tulang ehhhhh!! LOL

Luaq Ezplanade said...

Nas ~ I like the last picture tu...cantik.

Zara ~ masa santai part timers..hehehe

Along Abdul Karim said...

last 2 weeks adalah minggu yang memenatkan to me... fuhhh!! apa2 pun syukur alhamdulillah semuanya berjalan lancar :D

Jeles nyer.. waktu u & Kroll dok bersantai tu.. kite org dok menarik nafas lega majlis pernikahan my cousin selesai dengan jayanya ;)

Nasarudin Ahmad said...

zackzara-nie time part timers santai,betul cakap kharol tu.....hehehhehe masih mencari damai di hati?......

luaq ezplanade-thank khairol,memang benar cakap u,nie time part timers santai....bila nak g santai lagi?.....

along-jangan la jelous along,nanti kita g sama-sama gan budak2 yg lain.Taniah la dah dapat selesaikan semua urusan dengan jaya nya....bila boleh jumpa lagi along?....

Along Abdul Karim said...

salam Nash... lama menyepi nie.. ??
Nak tengok pics waktu balik Penang hr tu ;D

Nasarudin Ahmad said...

along-kmk belum sempat nak post la....tgu weekend nie ek....

Imeirda said...

Salaam kenalan... love the photos, very scenic dan mendamaikan.