Sunday, November 9, 2008

HARI JADI DAN KEINDAHAN ALAM......



Pada hari ahad (09 Nov 2008) merupakan ulang tahun kelahiran aku yang ke 27. Ini bermakna bertambah lagi usia aku dari setahun ke setahun untuk menempuh segala cabaran serta dugaan yang datang sebagai umatnya. Dengan dugaan serta rintangan yang datang dan telah membuatkan aku lebih kuat meneruskan kehidupan di dunia ini. Aku bersyukur kepada mu wahai yang ESA........ Tuhan ku.


Ini adalah sambungan daripada aktiviti mengejar sunset yang berjalan minggu sebelum nya. Pada minggu nie, Along tidak dapat hadir disebabkan ada urusan lain yang tidak dapat dielakkan. Hanya Aku , Zara & Luaq Dome Ezplanade sahaja dapat hadir pada kali ini. Ku tiba di sana pada jam 5.oo petang sehingga matahari melabuhkan tirai......


Terima Kasih kepada Luaq dome yang telah mengajar aku cara mengambil gambar dengan posisi yang cantik serta teknik-teknik yang betul untuk mengambil gambar.


Setelah itu, kami ke rides cafe yang terletak di kampung Pulau Melayu untuk menikmati makan malam bersama-sama sehingga jam 8.00 malam dan kami pun bersurai kerana keesokkan hari hendak memenuhi komitmen kepada tugas masing-masing ....

8 comments:

Along Abdul Karim said...

tak tahu pun semalam rupa2nya birthday Nash.. anyway Selamat Ulangtahun :) Semoga ceria selalu yek :D

Wah.. Nash dah makin pandai ambik gambar yg chantek2 ;) Along pun banyak belajar dr Khairul sebelum nie.. Khairul memang seorg cikgu yg best :D

rhymee suhaili said...

Permulaan baik untuk gmbr-gmbr menarik :P

zackzara said...

Happy Birthday, Nash. Ehem...I nak gambar I yg Nash amik tu.. cam menarik je. Weekend ni saya gi training lagi.. confirm! mari.. mari...:p

Luaq Ezplanade said...

Suka laa tengok one of the picture of paraglider yang meluncur disisir pantai tu and the black & white pics...love it

whitelighter said...

wahhh cantik lah pic2 tu.. amboi geng2 miri sekarang makin advance ek masing2

Nasarudin Ahmad said...

along-thank along. along kena la ajar nash lg lepas nie,nash masih mencari angle yg cantik untuk ambik gambar nie....

ryhmee-terima kasih suhai,nanti bole tlg ajarkan nash.

zackzara-terima kasih zara,inysaallah nanti nash g sana weekend nie.jumpa kat sana.

luaq ezplanade-terima kasih kena tlg beri tunjuk ajar pd nash......pic black n white tu bukan u yg tlg abikan ke......heheheh

whitelighter-tak ada la,bisa2 je pic2 tu.......pic yg sham ambik pun cantik2 gak

WanHidayat said...

Salam bro...happy belated bufday to my dearest fellow Scorpio....

Didoakan hanya yang terbaik untuk mu...nnti kita celebrate sesame ek...hehehee

Bila leh kumpul reramai nih???

Rush Murad said...

gambatte kudasai....!!!
Happy belated birthday ekkk....