Tuesday, September 23, 2008

Gath di teratak Rush Murad



Alahamdulilah, setelah beberapa tahun di Miri. Inilah kali pertama ku berbuka dengan rakan-rakan yang agak baru ku kenali tetapi masing-masing baik hati serta peramah terutamanya tuan rumah Rush dan rakan-rakan.

Ku menerima panggilan daripada kawan baik ku sham, dah lama ku tak ketemu dengan nya, beliau yang akan berpindah ke Doha selepas Aidil Fitri kerana mendapat kerja baru di sana. Sham meminta ku membantunya mengemaskan barang-barang sebelah malam setelah berbuka di rumah Rush.


Menu utama berbuka pada petang itu dimasakan sendiri oleh saudara Rush selaku tuan rumah di bantu oleh Rhmyee yang sudah berada di sana ketika ku dengan Sham tiba.


Ketika waktu berbuka hampir tiba, ramai kenalan Rush dan Sham tiba. Ku langsung tidak mengenali mereka semua sebelum nie. Ku mengambil peluang ini untuk berkenalan dengan mereka.

Ku ucapkan terima kasih kepada Rush dan kawan-kawan yang baik serta mengeratkan lagi ukhwan sesama kami seagama.......

9 comments:

zackzara said...

Oh.. so you are Nash.. hmm.. welcome to the world of blogging. Nice to know you the other day @ Rush's.

rhymee suhaili said...

Welcome Nash! Tetap JAS kan htmlnyer :)

Rush Murad said...

Selamat datang ke dunia blogging!!!!... dont stop writing ok... harus lepas ni cerita pasal cuti raya di Penang ekkkk...

Along Abdul Karim said...

Salam Naz.. bertambah lah lagi seorang Miri blogger ;p welcome.. welcome..
Tak sempat sembang2 pun that day, Insyaallah nanti pasti bertemu lagi..

whitelighter said...

hi nas

wah... lagi advance dari sham ni.. begitu pantas update...

Nasarudin Ahmad said...

word JAS tu penting tu suhai.....

Nasarudin Ahmad said...

thank to every one......
sapa-sapa nak tolong ajar nash buat benda-benda lebih menarik n kretif dlm blog nie,sila lah ajar....please

Luaq Ezplanade said...

Salam,

Maaf lambat masuk..hmm! traffic jam tadi..ha! korang cerita apa nie? ehh? blog siapa nie? *jap lari nak tengok title dia...Nas? Welcome to the world of blogging..nie banyak ler cerita nak coretkan sepanjang balik kampung dan beraya di sana nanti..hehehe...

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社